top of page

Mathias Gryning klar til EM


Mathias Gryning kæmpede sig igennem DM i Randers, og har siden været tvunget til pause med sin skadede skulder. Han er dog klar igen til weekendens EM-afdeling i Uddevalla, og vi spurgte lidt ind til hans tanker omkring afdelingen.

MX-I: Hvad glæder du dig til ved EM i Uddevalla?

Mathias Gryning: "Jeg glæder mig til at komme ud og køre mod de helt hårde drenge, og prøve kræfter med dem og se hvor jeg ligger henne i feltet. Jeg glæder mig også rigtig meget til køre i Sverige, fordi der altid er en masse danskere som bakker op og hepper på de danske kørere. Og så er det altid super lærerigt at køre til et GP, da banerne er meget anderledes i forhold til de danske baner."

MX-I: Hvordan håber/tror du at det kommer til at gå?

Mathias Gryning: "Jeg håber helt klart på at få point med hjem, og det tror jeg da også kan lade sig gøre. Hvis bare jeg får en god start, så tror jeg at jeg har potentiale til at være med i pointene. Jeg ved at jeg har en god cykel, en god træner og gode mennesker bag mig, så hvis bare jeg selv får tingene til at spille, så skal det nok kunne lade sig gøre".

MX-I: Føler du dig 100 % fit til Uddevalla, eller døjer du stadig med skavanker?

Mathias Gryning: "Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg nok ikke er 100 % klar, efter jeg var skadet med overrevet korsbånd og efterfølgende en skadet skulder. Men jeg føler mig heldigvis klar nok til at gøre en god figur og ikke mindst til at få en masse erfaring med derfra. Efter Sverige skal jeg have trænet de timer jeg har misset, hvilket jeg er meget fokuseret på, og så jeg kan komme stærkt i den sidste halvdel af sæsonen, som bl.a. bringer på et par EM-afdelinger mere".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page