top of page

Strate håber på en forbedring


Benjamin Strate imponerede under sidste års EM-afdeling i Sverige, og han er igen at finde på startlisten når feltet rammer Uddevalla i weekenden. Vi fik et par ord fra ham, om hvordan han håber det kommer til at gå.

Benjamin Strate: "Jeg glæder mig til at komme op og kæmpe med de hårde drenge, og få et indblik i hvor jeg sådan cirka ligger placeret. Og så glæder jeg mig til at opleve det fede setup de har - der bliver jo gjort meget ud af det! Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at se lidt VM når jeg ikke skal køre selv. Jeg håber på at kunne gøre det bedre end sidste år, hvor jeg endte på en samlet 24. plads. Så alt ville sådan set være bedre end det. Men nu må vi se - de kører jo sindssygt stærkt. Men jeg håber da at jeg kan være med i den sjove ende!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page