top of page

Joachim Falden - Monocyte


Danske Joachim Falden er en gut med sine egne holdninger til tingene. Som europæer på lykkejagt i USA, har han fået et godt indblik i hvordan tingene foregår på den anden side af dammen. Det er der folk der har lagt mærke til, og derfor er han hovedperson i det nyeste afsnit af motocross-serien, Spectrum. Den forsøger at se sporten på en anden måde, og Joachim bidrager lystigt til den ambition, med hudløst ærlige holdninger om hvordan tingene fungerer i USA.

For at få adgang til den fulde halve time, så koster det 2.50 dollar, men vi synes helt sikkert det er pengene værd. Joachim har vendt mere end et par hoveder med sine udtalelser, men har også høstet anerkendelse for sit mod, og trukket nogle modstandere af systemet frem i lyset.

Joachim siger selv om videoen: ""Spectrum" er en 8 episoders MX/dokumentar-serie, som går ud på at vise en anden side af sporten. Den reelle side. Den grimme side. Systemet bag. Det er ikke altid lige så pænt, som man tror det er! Min episode går ud på at vise Amateur-siden her i USA, og Loretta Lynn's-systemet, og hvor kritisabelt det engentlig er"

Find videoen her: https://vimeo.com/132273584

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page