top of page

MXoN 2015 - Team USA


Er det i år at USA vinder Motocross of Nations igen? Ikke siden 2011 er det lykkedes, og nu er der spændende nyheder omkring holdet. Det forventes at det amerikanske forbund melder holdet ud i Unadilla her til aften, men RacerX erfarer, at holdet kommer til at bestå af Justin Barcia, Jeremy Martin og Cooper Webb. Der er mange bud på hvorfor Ryan Dungey ikke er på holdet, men det mest hårdnakkede går på, at han i en årrække helst har været fri, for at få en pause i sit hektiske program. Ærgerligt når han virker stærkere end nogensinde, men her på MX-Index er vi en kende begejstrede for at skulle se især Cooper Webb tage kampen op i Frankrig.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page