top of page

Dungey og Savatgy vandt i Unadilla


Unadilla er et legendarisk sted for amerikanerne. Langt tilbage er der blevet kørt der, og i går var feltet så tilbage, for at komme et skridt tættere på en mester. Og der blev igen drama, selvom opskriften lignede en vi havde set før.

Alle heat bliver tilgængelige her: http://www.promotocross.com/mx/video?category=451

450 Class

I den store klasse er der ingen der kommer op på siden af Ryan Dungey i øjeblikket. To heatsejre mere i Unadilla, og så var #5 allerede videre. Justin Barcia kæmpede sig ind på andenpladsen, foran Trey Canard, der virker som en mand på vej tilbage i form. Sidste weekends GP-vinder i Lommel, Shaun Simpson, kørte en flot fjerdeplads hjem, i sit første AMA National. Ken Roczen sluttede en skuffende dag som nr. 5, efter et startstyrt i første heat.

Resultat, Unadilla:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Justin Barcia - Yamaha

3. Trey Canard - Honda

4. Shaun Simpson - KTM

5. Ken Roczen - Suzuki

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Weston Peick - Yamaha

8. Blake Baggett - Suzuki

9. Josh Grant - Kawasaki

10. Dean Wilson - KTM

Samlet:

Ryan Dungey - 450p

Justin Barcia - 371p

Ken Roczen - 358p

250 Class

Den lille klasse har udviklet sig til en regulær nervekrig imellem Marvin Musquin og Jeremy Martin. Kun to point skiller dem efter i går, hvor Musquin hev andenpladsen hjem, foran Martin. Den store sejrherre blev Joey Savatgy, der med to andenpladser kunne give Mitch Paytons team, noget tiltrængt oprejsning. Jessy Nelson og Alex Martin lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Unadilla:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Jeremy Martin - Yamaha

4. Jessy Nelson - KTM

5. Alex Martin - Yamaha

6. Shane McElrath - KTM

7. Christian Craig - Honda

8. Aaron Plessinger - Yamaha

9. Matt Bisceglia - Honda

10. RJ Hampshire - Honda

Samlet:

Jeremy Martin - 416p

Marvin Musquin - 414p

Joey Savatgy - 284p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page