top of page

Haarup er tilbage


Mikkel Haarup brækkede skulderbladet for nogle uger siden, men i denne weekend vendte det danske stjernefrø tilbage, da der blev kørt ADAC MX Masters i Østrig. Han har sendt os en update på hvordan comeback'et gik, og selvom han beretter om tvivlsomme dommervurderinger som gik ham imod, så var der godt med fart at spore.

Mikkel Haarup: "Jeg har haft en lille ufrivillig pause fra cyklen, grundet mit brækkede skulderblad. Jeg har netop været på en afslappende ferie med min familie og havde ikke regnet med at skulle køre ADAC i denne weekend. Men fredag eftermiddag fik jeg idéen om at prøve at køre alligevel, så jeg kunne forsvare min titel. Så vi måtte hurtigt pakke tingene og komme afsted. Vi ankom lørdag morgen kl. 6. Jeg var hurtigst i træning og kvalede' 1'er i min gruppe. Jeg vandt begge heat, hvilket jeg ikke forventede før vi tog afsted. Jeg fik dog en straf på 5 placeringer for at overhale for gult flag, hvilket var en fejl, da jeg var forbi 20 meter før flaget. Alt i alt en super weekend. Jeg var tilfreds med min kørsel, taget i betragning at jeg brækkede skulderen for 3,5 uge siden!"

Foto: ADAC MX Masters / Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page