top of page

ADAC MX Masters i Lichtenvoorde


ADAC MX Masters havde i weekenden taget en afstikker til Holland, hvor næstsidste afdeling var sat til at løbe af stablen. En håndfuld danskere havde taget turen, og de blev i den grad ofret til vejrguderne. Massivt regnvejr trak næsten afdelingen i knæ, men kørt, det blev der - og med gode danske præstationer til følge.

Thomas Kjer Olsen kørte en blændende afdeling i Masters-klassen, og sluttede som syver - á point med de to placeringer foran. I Junior-klassen - der blev aflyst efter et enkelt heat - var Rasmus Pedersen på podiet, og det er godt at se talenterne vise flaget. I Youngster-klassen var det Glen Meier der var bedste dansker, med en plads som nr. 7 på dagen. Brian Hsu blev desuden kronet til mester i Youngster, imens Glenn Coldenhoff blev det i Masters-klassen.

Resultater, Lichtenvoorde:

Masters:

1. Glenn Coldenhoff

2. Nathan Watson

3. Jeremy Delince

7. Thomas Kjer Olsen

Youngster:

1. Sven van der Mierden

2. Brian Hsu

3. Bas Vaessen

7. Glen Meier

11. Sam Korneliussen

Junior:

1. Rick Elzinga

2. Petr Polak

3. Rasmus Pedersen

10. Lasse Junge

21. Jonas Rasmussen

Foto: Crossjunkies

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page