top of page

Flere MXoN-hold - Tyskland og Belgien


Endnu et par af de hold der har været ventet på til Motocross of Nations er blevet meldt ud. Både det belgiske hold og det tyske er klar, men desværre er der ingen af dem der stiller i stærkeste geled.

Tyskland kommer til at mangle Ken Roczen, hvor man har måttet nøjest med Dennis Ullrich i stedet i Open-klassen. Holdkaptajn bliver Max Nagl, med Henri Jacobi som sidste mand i MX2.

Belgien kommer på papiret bedre klædt på, men vi spår at man kommer til at mangle Clement Desalle. Kevin Strijbos er blevet holdkaptajn, med Julien Lieber i MX2 og Jeremy van Horebeek i Open. På papiret en mulig outsider til sejren? Meget hviler på Lieber.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page