top of page

Endnu flere MXoN-hold


Endnu to interessante hold er blevet meldt ud til Motocross of Nations - nemlig Schweiz og Storbritannien. To hold der meget vel kan gå hen og bliver outsidere til titlen. I hvert fald til en podieplads.

Lad os starte med schweizerne, der kommer med et ungt holdt, men ikke desto mindre et slagkraftigt et. Arnaud Tonus får selskab af Valentin Guillod og Jeremy Seewer. Sikkert er det, at med tre 250-kørere, er der to der skal op på de store maskiner.

Storbritannien meldte tidligt ud, at heltene fra Lommel, Shaun Simpson og Max Anstie udgjorde to af kørerne på holdet, og nu er der også navn på den sidste. Dean Wilson er netop vendt tilbage i USA, og vi får ham også at se i Ernée.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page