top of page

Kvalresultater fra Mantova


Efter en længere pause, var VM tilbage i fuldt firspring i dag, hvor der blev kørt kval' på Mantova i Italien. Og vi kan roligt sige, at der er lagt op til nogle spændende sidste runder. Vi glæder os i hvert fald til i morgen!

MXGP

Max Nagl er tilbage. Og det så det kan mærkes! Tyskeren vandt nemlig kvalheatet, for første gang tilbage efter sin lange skade. Godt at se. Og også godt at se, at Gautier Paulin kæmper for at holde liv i titelkampen. En andenplads til ham i dag, imens Romain Febvre måtte nøjes med tredjepladsen. Og så var der jubel hos 24MX Honda, da Christophe Charlier sluttede som 4'er og Filip Bengtsson som 5'er. Deres bedste placeringer i år.

Resultat, kval', Mantova:

1. Max Nagl - Husqvarna

2. Gautier Paulin - Honda

3. Romain Febvre - Yamaha

4. Christophe Charlier - Honda

5. Filip Bengtsson - Honda

6. Evgeny Bobryshev - Honda

7. Glen Coldenhoff - Suzuzki

8. Jose Butron - KTM

9. Steven Frossard - Kawasaki

10. Dean Ferris - Husqvarna

MX2

I den lille klasse spidser titelkampen så meget til, at det næsten er for spændende. Pauls Jonass fører an, med en lille margin ned til Tim Gajser. Gajser var hurtigst hele dagen, indtil han væltede i starten af kvalheatet. Hans titeldrømme starter fra 12. pladsen i morgen. I stedet har vi Max Anstie på pole, foran en anden der godt kunne tænke sig titlen, nemlig Valentin Guillod. Jeremy Seewer tog tredjepladsen, for næsen af Jonass. Harri Kullas lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, kval', Mantova:

1. Max Anstie - Kawasaki

2. Valentin Guillod - Yamaha

3. Jeremy Seewer - Suzuku

4. Pauls Jonass - KTM

5. Harri Kullas - Husqvarna

6. Damon Graulus - Yamaha

7. Benoit Paturel - Yamaha

8. Brian Hsu - Suzuki

9. Adam Sterry - KTM

10. Ivo Monticelli - KTM

Hvordet det går i morgen, må vi vente med at se!

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page