top of page

Begivenhedsrige Mantova - MXGP


VM var tilbage i Italien i dag, hvor Mantova lagde underlag til fjerdesidste afdeling af serien. Og heldigvis så blev det akkurat så spændende som man kunne have håbet på, inden bommen faldt til jorden.

MXGP

I den store klasse, er der kun én kører i øjeblikket. Romain Febvre gør som det passer ham, og så kan feltet ellers slås om resterne. To heatsejre bragte franskmandens føring op på over hundrede point, og han kan risikerer at blive kronet som verdensmester allerede i næste weekend. Jeremy van Horebeek gjorde det til en perfekt dag for Yamaha, ved at tage andenpladsen, imens Evgeny Bobryshev tog sidste plads på podiet. Shaun Simpson kørte sin nye fabriks-KTM ind på fjerdepladsen, for næsen af Gautier Paulin.

Resultat, Italien:

1. Romain Febvre - Yamaha

2. Jeremy van Horebeek - Yamaha

3. Evgeny Bobryshev - Honda

4. Shaun Simpson - KTM

5. Gautier Paulin - Honda

6. Glenn Coldenhoff - Suzuki

7. Dean Ferris - Husqvarna

8. Max Nagl - Husqvarna

9. Tyla Rattray - Kawasaki

10. Todd Waters - Husqvarna

Samlet:

Romain Febvre - 597p.

Gautier Paulin - 496p.

Evgeny Bobryshev - 463p.

MX2

Anderledes tæt ser det ud i den lille klasse. 4 point var der imellem Pauls Jonass og Tim Gajser inden afdelingen i Mantova, men tillad os alligevel at starte med Max Anstie. For den Anstie vi ser nu, har vi ikke set før. For fire GP'er siden proklamerede han, at han ville vinde resten af heatene. Nu har han vundet 7 ud af 8, og vundet tre GP'et på vejen. Han er oppe på tredjepladsen i mesterskabet, men skal dog have lidt hjælp hvis guldet skal være indenfor rækkevidde. Anstie vandt i Mantova. Samtidig delte Tim Gajser og Pauls Jonass pænt i porten, og kom fra Italien stadig 4 point fra hinanden. Assen bringer os tættere på en mester om en uge.

Resultat, Italien:

1. Max Anstie - Kawasaki

2. Tim Gajser - Honda

3. Pauls Jonass - KTM

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Valentin Guillod - Yamaha

6. Brent van Doninck - Yamaha

7. Petar Petrov - Kawasaki

8. Henry Jacobi - KTM

9. Damon Graulus - Yamaha

10. Adam Sterry - KTM

Samlet:

Pauls Jonass - 475p.

Tim Gajser - 471p.

Max Anstie - 435p.

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page