top of page

Nikolaj Larsen i Assen


Da der i den netop forgangne weekend blev kørt VM i Assen i Holland, så var det med et dansk navn på startlisten i MXGP-klassen. Nikolaj Larsen havde taget turen derned, og vi spurgte ham hvordan han oplevede weekenden - ligesom vi dristede os til at høre, hvad næste år kommer til at byde på.

Nikolaj Larsen: "For det første var det en virkelig svær bane. De havde hentet strandsand at bygge den af, fra et militærterræn i nærheden. Men jeg var heldigvis ikke den eneste der syntes banen var svær. Første heat gik sådan set meget godt. Jeg holdt mig kørende, men desværre gik jeg lidt kold til sidst. Det kom der dog et par point ud af. I andet heat gik det også fint, og jeg var oppe at ligge nummer 16 inden jeg desværre smider den. Der går lidt tid med at komme igang igen og komme videre, og jeg kunne ikke helt finde min rytme, så jeg sluttede som nr. 21. Udover det, så var det fedt at være med, og der var en fed stemning. Nu ser jeg for det første frem imod den sidste afdeling af DM, den sidste afdeling af ADAC og så Motocross of Nations. Jeg holder selvfølgelig øjnene åbne, da jeg har kontraktudløb i slutningen af denne her sæson. Så indtil videre ved jeg ikke hvad 2016 byder på."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page