top of page

Covington og Febvre vandt i Mexico


Imens at vi danskere havde øjnene rettet imod Sønderborg, og sidste afdeling af DM, så rullede næstsidste afdeling af VM over Leon i Mexico. Et GP der kom til at blive præget af et massivt regnskyl, som til syvende og sidst sendte kørere i jorden til højre og venstre.

MXGP

Der er ikke så meget at sige, Romain Febvre er stadig bedst. Også selvom han allerede har gjort sig fortjent til sin titel. To heatsejre henviste Shaun Simpson til andenpladsen, imens Evgeny Bobryshev løb afsted med trejdepladsen. Jeremy van Horebeek og Glenn Coldenhoff lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Mexico:

1. Romain Febvre - Yamaha

2. Shaun Simpson - KTM

3. Evgeny Bobryshev - Honda

4. Jeremy van Horebeek - Yamaha

5. Glenn Coldenhoff - Suzuki

6. Gautier Paulin - Honda

7. Max Nagl - Husqvarna

8. Deal Ferris - Husqvarna

9. Tyla Rattray - Kawasaki

10. Jose Butron - KTM

Samlet:

Romain Febvre - 688p.

Gautier Paulin - 566p.

Evgeny Bobryshev - 539p.

MX2

Mesterskabet er stadig åbent i den lille klasse, og med styrt til Tim Gajser i første heat og sejr til Pauls Jonass, var forspringet nede på en håndfuld point. Men skæbnen var hård ved Jonass. Et startstyrt sendte ham langt ned i andet heat, hvorefter han blev slynget af cyklen over en tripple, og mirakuløst landede uskadt. Det samme gjorde sig ikke gældende for hans motorcykel, og så kunne Gajser udbygge forspringet i tabellen i stedet. Sejren gik til Thomas Covington, der kunne fejre den noget uventede succes, der faldt på et tørt sted for Monster Energy Kawasaki.

Resultat, Mexico:

1. Thomas Covington - Kawasaki

2. Tim Gajser - Honda

3. Benoit Paturel - Yamaha

4. Pauls Jonass - KTM

5. Max Anstie - Kawasaki

6. Valentin Guillod - Yamaha

7. Calvin Vlaanderen - KTM

8. Harri Kullas - Husqvarna

9. Julien Lieber - Yamaha

10. Jeremy Seewer - Suzuki

Samlet:

Tim Gajser - 556p.

Pauls Jonass - 538p.

Max Anstie - 506p.

Så mangler vi kun et GP! Det amerikanske, hvor en hel flåde af amerikanske stjerner tjekker ind. Det bliver godt!

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page