top of page

Ekstra præmier til finalen i Dame/Pige-DM


Pige/Dame-klassen i DM Motocross lider under, at der desværre ikke kommer ret mange og deltager, til trods for at der er masser der har licens, og det er det eneste løb der køres for dem. I år blev begge klasser kun åbnet, pga vi fik besøg af piger fra Norge og Sverige , og vi synes det er synd hvis DMU lukker klasserne.

Vi har nu prøvet at lave finaledagen i Næstved 3. oktober, til en helt særlig dag for dem, hvor der vil være en masse flotte sponsorpræmier til alle de piger/damer som stiller til start. Og så håber vi at de får en god oplevelse, og vender tilbage når der igen køres DM for Piger og Damer.

Vi er så heldige , at vi har fået fantastisk opbakning fra en lang række forhandlere – Importører – Crossskoler – Supercrosshaller, samt en række andre fantastiske mennesker , så der vil være nogle RIGTIGT lækre præmier til alle denne dag.

Eksempelvis gavekort på træningsskole med Jesper Kjær Jørgensen, masser af udstyr fra forhandlere og importører, gavekort til butikker og træningsdage til alle 3 danske indendørshaller.

Vi håber I vil komme ud og køre denne dag , vi lover jer en super fed oplevelse, hvor der er plads til alle uanset om I er nybegyndere eller verdensstjerner.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page