top of page

Igennem paletten


Når Mads Sjøholm fræser ud over grønsværen i Kolding på søndag til B-DM finalen, så bliver det med den tredje farve under sig i år. Hvad der startede grønt, bevægede sig over i orange og nu skal den mulige titel kæmpes hjem på en blå. Mads har nemlig lavet en aftale med Yamaha Danmark og KS Motor, om at forsvare den japanske ære i Danmark på en Yamaha i 2016. Den aftale indledes allerede nu, og derfor får vi altså Mads at se på søndag i nye farver. Aftalen, der løber et år, kommer ikke til at påvirke hans samarbejde med tyske SH Racing Parts, hvor han også kan køre på sin nye blå ganger næste år. Mads selv glæder sig rigtig meget til at vise hvad Yamahaen kan, og er rigtig glad for aftalen og de mennesker der har valgt at tro på ham. Inden finalen fører han B-MX2 klassen med 38 point, og han har mulighed for at vinde B-DM afdelinger på tre forskellige mærker inden for den samme sæson, hvis alt går vel på søndag. Det er ikke hver dag vi oplever den mangfoldighed.

(Er MX-Index på pletten på søndag? Selvfølgelig er vi det!)

Foto: KS Motor

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page