top of page

Gaveregn til Pige/Dame finalen i Næstved


For at sætte spot på Pige- og Dame klasserne, havde vi prøvet at gøre noget særligt ud af finalen i Næstved I lørdags, og en masse deltagere kunne gå hjem med fine gaver. Begge klasser lider under, at de har meget få deltagere til DM-løbene, til trods for at det er det eneste løb for dem. Denne dag havde en masse sponsorer velvilligt givet en bunke gaver til dem der deltog, og så håber vi på, at vi fremadrettet kan lokke nogle flere deltagere ud af busken, så vi kan bevare de to klasser.

Jeg håber at man også ude i klubberne vil opfordre piger og damer til at deltage. Der er plads til alle, og I kan deltage uanset om I har A, B, eller C-licens. Pige-klassen er åben for deltagere fra 8 - 18 år, 65cc og 85cc, og man kan deltage i dameklassen fra 13 år og op. Her køres der på 125cc og op. Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til alle de meget velvillige sponsorer, og alle dem som gav en hånd med - ikke mindst Næstved Motor klub, som gav os plads til at sætte pigerne i centrum.

MX-hilsen fra Thorben Juhl Nielsen, far til Katrine #189

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page