top of page

Wonder-weekend for JØ/ARTS Racing teamet


De fleste kørere i JØ/ARTS Racing teamet var på banen i den forgangne weekend, der bød på hele 2 løb – DM OB/Mini/Dame/Pige i Næstved om lørdagen og Regionsmesterskab Øst på Hedeland-banen om søndagen. Det var flot vejr hele weekenden, og begge klubber havde gjort et fantastisk stykke arbejde for at gøre banerne tæt på perfekte. Lørdagens løb i Næstved var det sidste i DM-serien, og Julie Dalgaard satte et flot punktum for en imponerende sæson ved 2 sikre heatsejre og naturligvis den samlede DM-sejr i Dame klassen. Julie har haft et rigtig godt år med masser af fart på og foruden hendes flotte indsats i Dame klassen har hun også haft overskud til gæstevisit A-DM, B-DM og VM. Martin Hyllested har også været flyvende i år, og på trods af at han brækkede armen 2 gange i løbet af sæsonen, havde han alligevel samlet nok point til en flot samlet 2. plads i DM B85. Trods et styrt i første heat, imponerede Heine Duus med 2. pladser i begge OB30-heats og opsummerede dermed en sæson med både fart og stabilitet. Heine endte som samlet 3’er i DM på sin Honda. De imponerende resultater for teamets kørere fortsatte om søndagen til finalen for Regionsmesterskab Øst. Lucas Ankjær og Birk Christensen har begge kørt deres første fulde sæson i B-MX2, og har gjort det virkelig godt. Lucas blev med en ”Perfect Season” suveræn vinder af klassen og har virkelig vist et kæmpe potentiale gennem sæsonen. Birk deltog ikke i årets første løb pga. et brækket ben, men kørte alligevel point nok hjem i de 3 andre løb (hhv. 3-2-2. plads) til at blive 3’er i den samlede stilling! I A Open var Micki Dahl nervepirrende tæt på guldet hele sæsonen, og tog sølvmedaljen hjem i den samlede stilling, trods guld på dagen. Et par uheldige starter i A85 kunne ikke ændre på at Caspar Ankjær’s samlede førsteplads, og i samme klasse blev Magnus Ø. Nielsen samlet bronzevinder. I B85 tog Martin Hyllested sølv, både på dagen og i det samlede stilling, og Simon Jensen blev nr. 3 i C85-løbet. Alle mini-kørere kører de flotte resultater hjem på Honda CRF150. Teamet ser nu frem til sæsonens sidste løb, som er finalen i B-DM, men Jens Ø er allerede nu ovenud tilfreds med teamets præstationer i 2015, hvor kørerne har endnu en gang har gjort at JØ/ARTS er et af de mest vindende teams i Danmark.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page