top of page

Sara med fart på


Hvis der er nogen der har kørt en flot sæson i 2015, så er det unge Sara Andersen. Endnu en DM-titel i Pige-klassen blev det til, sammen med en imponerende tredjeplads i DM A85. Samtidig bød sidste afdeling af DM for damer også på debut på maxi-maskinen. Det kom der en andenplads ud af på dagen. Vi har fået en status fra Sara, ovenpå hendes sæson - og et par ord på hvad der skal ske næste år.

Sara Andersen: "Jeg synes det har været en rigtig god sæson! I A85 startede jeg ud med nogle 7-8 pladser, men i løbet af året blev det bedre og bedre. Jeg sluttede med nogle tredjepladser og en enkelt andenplads. Samlet på året blev jeg 3’er, men jeg var meget tæt på en andenplads! Det havde jeg slet ikke regnet med i starten af sæsonen, så jeg er rigtig glad for placeringen. Til regionsmesterskabet i syd vandt jeg samlet på året og blev regionsmester. I pigeklassen har jeg vundet alle 10 heat uden problemer. Til sidste afdeling af pige/dame DM, kørte jeg med i begge klasser. Så jeg skulle køre 4 heat. Jeg havde kun trænet på min 125cc 3-4 gange, men det gik alligevel over al forventning. Jeg kørte 2 andenpladser hjem i dameklassen, og blev samlet 2’er på dagen. I pigeklassen blev jeg 1’er. Jeg er rigtig glad for min 125cc. Den passer mig rigtig godt, dog føler jeg stadig den er lidt stor. Jeg ved ikke helt hvad der kommer til at ske næste år, men jeg håber at jeg kommer til at køre dame EM. Og måske også nogle afdelinger af VM når jeg bliver 15. Hvis vi kan få nogle sponsorater, der kan dække nogle af udgifterne. Og så skal jeg også køre B125 og dame DM."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page