top of page

MXoEN resultater


Imens at B-DM blev afgjort i Kolding, så var en dansk delegation taget hele vejen til Arco di Trento i Italien, for at kæmpe om den europæiske MXoEN-titel. Det kom der desværre ingen medaljer ud af, selvom det for damernes vedkommende, var så tæt på det kunne være. Vi har lige resultaterne til jer.

For drengene kæmpede Danmark imod andre stærke nationer, og især Thomas Kjer Olsen gjorde hvad han kunne i den kombinerede 250/125 kategori. En tredjeplads og en fjerdeplads blev det til i de to heat. Glen Meier havde ikke heldet med sig, og udgik af det første heat, imens det blev til en placering som nr. 12 i det andet. I 85-klassen havde Magnus Smith og Michel Schmidt heller ikke alt det held de kunne ønske sig. En 9-22 score blev det til for Magnus, og en 21-18 blev det til for Michel. Lagt sammen betød det, at Danmark sluttede som nr. 7.

Resultat, MXoEN 2015:

1. Italien

2. Sverige

3. Frankrig

4. Tjekkiet

5. Italien 2

7. Danmark

Hos pigerne gik det noget bedre. Julie Dalgaard og Line Dam viste de danske farver godt, og til slut var Julies 8-6 score og Lines 9-10 ditto, nok til en fjerdeplads.

Resultat, Womens MXoEN 2015:

1. Italien

2. Holland

3. Sverige

4. Danmark

5. Rusland

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page