top of page

Monster Energy Cup 2015

Nu er vi kommet vel igennem Red Bull Straight Rhythm, men derfor skal vi ikke til at kede os. I den kommende weekend er der nemlig nok engang Monster Energy Cup i Las Vegas, og det har på få år udviklet sig til en af årets helt store begivenheder. En fusionsbane, med en million dollar på højkant. Vi har lige fundet lidt info omkring arrangementet til dig.

Banen:

Som altid er alle de store kanoner på startlisten, og der er derfor lagt op til et showdown af de store.

Startlisten kan du finde her: http://www.monsterenergycup.com/riders/

Den kvikke vil bemærke, at Chad Reed er til start på en Yamaha, som han har ligget og trænet på i nogle måneder efterhånden. Det er med Discount Tire fortsat i ryggen, at Reed tager kampen op til Monster Energy Cup, og med nogen support fra Yamaha. Dog ikke med den størrelse support de håber at kunne få i 2016.

Tidligere på dagen blev det annonceret, at Eli Tomac skifter til Monster Energy Kawasaki, og selvom han ikke står på startlisten - da han stadig ikke er tilbage efter sin skade, så kan vi godt lige tåle en video med ham og hans nye grønne maskine.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag i Las Vegas i weekenden, men desværre er det kun planlagt til at blive sendt på Fox Sports i USA. Men mon ikke der dukker nogle links op når vi nærmer os. Årets sidste store begivenhed i USA er næsten over os!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page