top of page

Jeg er rigtig tilfreds


Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Mads Rasmussen er et af de hurtigste talenter her til lands i øjeblikket. Heldet har ikke altid været på hans side i år, men han har også rystet flotte præstationer ud af ærmet, hvilket til slut førte til en sølvmedalje i DM B125. Mads fortæller selv lidt om sin sæson her.

Mads Rasmussen: "Mit mål har hele sæsonen været at blive i top 3 til DM i 125B, men jeg har selvfølgelig håbet på at blive dansk mester hele vejen igennem! Jeg startede min sæson rigtigt godt ud og vandt den første afdeling af DM på banen i Hadsund. Derefter har jeg haft lidt op- og nedture f.eks. til DM på Næstved, hvor jeg er med i et styrt i starten! Det kostede mig en del, og også min samlede føring. Derfor kæmpede jeg ekstra hårdt for at vinde den røde nummerplade tilbage, men det lykkedes desværre ikke. Til slut er jeg dog rigtig tilfreds med min andenplads i DM. I næste sæson skal jeg køre i B-MX2, men resten er stadig uvist, da der ikke er noget på plads endnu. Jeg vil gerne takke alle mine sponsorer, og en speciel tak til Team Specialmontering og Kajs MC."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page