top of page

Skovgaard nr. 2 på svensk grund i 2015


Nikolaj Skovgaard har igen i år kørt en flot sæson i den svenske serie. Nikolaj kørte i år for sin venskabsklub Bøkeslund, som i øvrigt er en af Sveriges helt store klubber.

Nikolaj Skovgaard: "Det hele begyndte egentlig for 3-4 år siden, der kørte jeg for et andet dansk team, som også havde en del aktiviteter i Sverige. Jeg blev kontaktet af en svensk privatperson, som gerne ville have, at jeg kørte for ham. Siden har det udviklet sig, og andre klubber har efterfølgende fået øje på mig, og det er jeg selvfølgelig stolt over.

Serien består af 12 afdelinger, fordelt i midt- og sydsverige. Der er 10 klubber, som konkurrerer i 4 divisioner. Jeg har kvalet' i top 10 til alle division-1 løb. Det er nogle hårde drenge i division-1. Der er et par af de ”gamle” MX1-kørere, som rigtig giver den gas på de svenske baner. Vi skifter typisk bane fra lørdag til søndag, så underlag og banetype forandres og det giver selvfølgelig nogle fede udfordringer for mig som MX2-kører. Jeg er den, som har kørt flest point ind til klubben i år og har været god til at omstille mig, og jeg har igen kørt alle mine løb stabilt. Jeg har haft en super sæson i 2015, og er meget tilfreds med mine resultater på min ”orange” KTM. Vores Bøkeslund-hold slutter samlet på en flot 2. plads efter Vissefjärda."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page