top of page

Frederik O forbliver grøn


Frederik Olsen startede ikke sin sæson som han havde håbet, men hans slutspurt fortjener virkelig noget respekt. Med sejre til de to sidste afdelinger af B-MX1 DM, blev det til en flot sølvmedalje til slut. Vi fik en status fra Frederik på hans sæson, og hvad der skal ske for ham næste år.

Frederik Olsen: "Jeg er rigtig tilfreds med min sæson, i forhold til hvordan det startede ud tilbage i opstarten. Fra starten havde jeg håbet på en top 3 i B-MX1 DM. Det startede dog ikke helt efter planen. Efter den første del af sæsonen lå jeg samlet nummer fire, inden de sidste to afdelinger, med over 40 point til nummer 1. Men derfra begyndte tingene at gå min vej. At jeg så vinder de sidste to afdelinger, og er under 10 point efter nummer 1, inden sidste heat, var alt for fedt. Så jeg er fuldt ud tilfreds! Jeg har ikke rigtig fundet ud af hvad der skal ske til næste år, udover at det bliver på ryggen af den grønne."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page