top of page

Amerikansk i Japan


Som nogen af jer måske har opsnuset, så var der arrangeret et stjernespækket felt til den sidste afdeling af det japanske mesterskab i Sugo i denne weekend. Den helt store duel, var omgang 3 af Webb mod Febvre i MX1, men også i MX2 var der verdens- og amerikanske mestre på spring.

I MX1 var det dog ikke de to Yamaha-kamphaner der vandt, men derimod Trey Canard. Cooper Webb vandt første heat, men et styrt i andet, gjorde at han måtte nøjes med andenpladsen på dagen. Febvre tog sidste plads på podiet, efter en god duel med Canard i andet heat. I MX2 var Tim Gajser oppe imod Jeremy Martin, og selvom Gajser snuppede første heat, så spillede et styrt fra ham, sejren over i hænderne på Martin.

Resultat på dagen:

MX1

1. Trey Canard - 2-1

2. Cooper Webb - 1-3

3. Romain Febvre - 3-2

MX2

1. Jeremy Martin - 2-1

2. Katsuya Takeshi - 3-2

3. Tim Gajser - 1-5

Foto: Yamaha

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page