top of page

Guillod forlader Yamaha


I en noget overraskende udmelding, beretter Standing Construct Yamaha, at man har stoppet samarbejdet med Valentin Guillod per 29/10 2015. Det lignede ellers at forholdet var sundt, og fremtiden lys, da man for kort tid siden meldte ud, at man sammen ville forfølge flere GP-sejre i MXGP-klassen næste år. Standing Construct og VG92 har udviklet sig godt sammen, og med flere GP-sejre i år, er det teamet hvor schweizeren virkelig er slået igennem. Teamejer Tim Mathys fortæller, at det er uoverensstemmelser omkring planlægningen af optakten til 2016 og hvor den skal foregå, som har ført til bruddet. Guillod bliver stadig at finde i MXGP-klassen i 2016, men hvad han skal køre på, står hen i det uvisse. Både KTM og Suzuki bliver smidt op i luften som muligheder. Vi må vente og se.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page