top of page

Ben Townley tilbage i VM


I går meddelte Stefan Everts' nyligt overtagede Suzuki på Facebook, at man blot var en enkelt dag væk, fra at kunne melde, hvem der slutter sig til Kevin Strijbos i MXGP næste år. Og i dag blev sløret så endeligt løftet for, at det drejer sig om tidligere verdensmester, Ben Townley, der imponerede alt og alle til Motocross of Nations. Præstationen til verdens største løb, kommer ovenpå en tid som kørende coach, hvilket bare gør det hele endnu mere bemærkelsesværdigt. Ben Townley vandt MX2-verdensmesterskabet i 2004, flyttede derfra til MX1, hvor det blev til en sølvmedalje, inden USA kaldte. Her oplevede han indledende succes, men siden blev karrieren ødelagt af skader og uheld. Nu er han så tilbage for Suzuki, for at gøre det hele endnu mere spændende næste år!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page