top of page

Mikkel Haarup til Ice One Factory Husqvarna


Der har længe været stille omkring Mikkel Haarup. Det skyldes at han under et ADAC løb i august, brækkede hoften og senere måtte opereres. Det skete lige efter han havde brækket sit skulderblad under en træning i sommers. Så fra at have vundet alle EM kvalifikationsløb, og ført både DM og ADAC, samt være favorit til VM, måtte Mikkel erkende at sæsonen var slut. Han nåede dog at få et mesterskab i hus, nemlig titlen som Nordisk Mester.

Nu melder Mikkel at han snart er klar på banen igen og det er også med nyt omkring sin kontrakt med KTM. Mikkel har jo som bekendt en 5-årig kontrakt med den østrigske fabrik. Mikkel fik muligheden for at blive på sin KTM og rykke op i 125-klassen eller noget endnu mere spændende. Han fik nemlig tilbudt at blive en del af IceOne teamet, som kører på koncernens andet mærke, nemlig Husqvarna. Den mulighed kunne Mikkel ikke sige nej til. Så når I møder Mikkel ude på banen igen er det på en blå/hvid crosser. Mikkel vil dog ikke træne meget i Danmark denne vinter. Han skal træne sammen med IceOne i Belgien, hvor deres team hører til, samt i Italien, Spanien m.v.

IceOne er Husqvarna's fabriks MXGP team. Holdet til næste år er netop blevet offentliggjort i dag og det består af Max Nagl, Christophe Charlier og Mikkel Haarup som deres eneste juniorkører.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page