top of page

MX-Index til Transborgaro


Forleden fik vi meldt ud, at vi tager en tur til det italienske Transborgaro her i weekenden. Men hvad er det overhovedet? Det er nu meget simpelt. Det er et italiensk løb, hvor man hylder nogen af sportens største personligheder og stjerner, igennem tre årtier. Der er stjerner fra begge sider af dammen, og naturligvis en del italienske. Og så en enkelt dansk! Brian Kjær Jørgensen er på plakaten for første gang, og er havnet i gruppen af kørere fra 90'erne. Det betyder at han skal dyste imod navne som Robbie Reynard, Jeff Stanton, Alessandro Puzar og Miska Aaltonen. I de andre klasser er der navne som Chuck Sun, Danny La Porte, Pierre Karsmakers, Jeff Matiasevich og Pekka Vehkonen. Alt i alt, skal der nok blive nok at kigge på - og måske endnu flere historier at hente. Vi skal nok sørge for at bringe stemningen hjem.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page