top of page

Alex Porsing iblandt verdens bedste


FIM Night of the Jumps er det officielle verdensmesterskab i Freestyle Motocross, og i weekenden var hele showet rykket til Polen - til afdelingen i Gdansk. Og her havde vi for første gang et dansk navn på plakaten. Danske Alex Porsing har arbejdet hårdt på det seneste, og den danske flipper fik derfor chancen for at dyste med verdens bedste, og vise sin kunnen på den store scene. Vi fik et par ord fra ham om oplevelsen. Og han har mod på mere!

Alex Porsing: "Min manager ringede mig op 24 timer før start og sagde at de manglede en kører, da der var en der var blevet skadet og de gerne ville have mig. Jeg forventede slet ingen ting, bare at jeg kunne lave de tricks jeg ville og måske sætte et okay run sammen. Jeg endte med at sætte et run med alle mine bedste tricks, hvilket jeg er mega stolt af og utrolig tilfreds med. Nu skal der bare arbejdes endnu hårdere. Jeg vil i finalen næste gang!"

Alex sluttede afdelingen i Polen som 10'er.

Og apropos Alex, så giv da også denne lille video et kig:

Foto: NOTJ

Video: Skullcandy

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page