top of page

Rasmus Johansen til Kaduuz Racing


Endnu et nyt navn har fundet vej ind under de gule bannere hos Kaduuz Racing, og det er derfor med glæde, at vi kan præsentere Rasmus Johansen som ny mand i teamet i 2016. Rasmus har været med til at forme MX1-klassen de seneste mange sæsoner, og han er en gut der ligger noget potentiale i. Det er derfor med stor spænding at Kaduuz Racing tager imod sit nyeste medlem, der allerede er i gang med at forberede sig til næste sæsons DM-A.

I årets serie sluttede Rasmus som nr. 7 og året før som nr. 6. Med Suzukis RM-Z450 under sig, er basis skabt for at prøve at gøre det endnu bedre. Kaduuz Racing er i hvert fald bag Rasmus hele vejen.

Rasmus Johansen: "Jeg er rigtig glad for at være skiftet til Kaduuz Racing, og glæder mig meget til samarbejdet. Suzukien passer mig rigtig godt, og jeg kan næsten ikke vente til at næste sæson skydes igang. Nu vil jeg gøre mit bedste for at blive klar her hen over vinteren, så jeg kan give 100 % i 2016."

Ronnie Stormly, teamchef: “Vi er selvfølgelig rigtig glade for at have fået Rasmus med ombord. Han har vist sig som en af de hurtigste i Danmark ved flere lejligheder, og vi vil gøre hvad vi kan for, at han kan udvikle sig endnu mere og gøre en god figur i 2016.”

Rasmus Johansen slutter sig til Thomas Rasmussen, der for nylig blev præsenteret som ny gul mand i MX2.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page