top of page

Australsk galehus - AusSX Open


Afdelingen af det australske supercross-mesterskab i Sydney, var bygget op til det enorme allerede inden det gik i gang, og man må sige, at det levede op til forventningerne. Vi prøver at bryde det ned for dig.

James Stewart var planlagt til at deltage, men styrtet i Lille, gjorde at JS7 ikke var på startlisten. Lynhurtigt blev en kontrakt med brandvarme Cooper Webb forhandlet på plads, og så havde man et show igen. Cooper har været lynhurtig i efterårets supercross-shows, og overivrighed har været eneste faktor der har gjort, at han ikke har vundet flere finaler. I Australien var billedet lidt det samme, hvor Chad Reed spillede med musklerne - og erfaringen - og kunne tage sejren første aften, hvor Cooper måtte køre sig op fra et startstyrt. I gårsdagens finale kom de to samtidig afsted, og en titanisk dyst, så Cooper som vinder i sidste sving, med Reed lige efter. Et show til folket var hvad de fik.

Ricky Carmichael er i Australien for at lave RCUs, og det udnyttede man til at hyre ham ind, til en direkte dyst imod Chad Reed. Og de to gik head to head, i en dyst der blev mere lige end man skulle have troet. RC4 er måske blevet lidt større, men han er stadig lynende hurtig på en crosser. Så simpelt er det. Og selv selvom Reed endte med at vinde, så var det kun et par hjullængder foran gede-manden. Man må i øvrigt notere, at Chad Reed ser ud til at være i god form til Supercross i 2016.

Der var også en gang Best Trick i FMX, og her var det Jacko Strong der løb med det hele, da han smed et frontflip, og henviste Tom Pagés og hans Alley-Oop Flair til andenpladsen.

Resultat SX1, lørdag:

1. Chad Reed

2. Gavin Faith

3. Dan Reardon

4. Cooper Webb

5. Dan Mccoy

Resultat SX1, søndag:

1. Cooper Webb

2. Chad Reed

3. Lawson Bopping

4. Dan Mccoy

5. Dan Reardon

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page