top of page

Frederik Højris med ADAC SX Husky-debut


Den tyske supercrossserie 2015 ruller for fuld musik, og i weekenden var det med et nyt dansk navn på startlisten - nemlig upåagtede Frederik Højris, der havde fået chancen for MPS Husqvarna i Chemnitz. Vi fik en lille update fra Frederik efter debuten.

Frederik Højris: "Fredag startede jeg ud på en Husqvarna 250cc, og jeg fik kørt mig ind på cyklen og banen. I kvalen' blev jeg 9'er i en rimelig hurtig gruppe og skulle derfor i last chance, da det kun er to der kommer med derfra. I last chance kommer jeg 8-9 stykker fra start, men kører mig op som 5'er og bliver så kørt ned af en anden kører, der hænger i gassen, så jeg må udgå. Lørdag kvalede' jeg som 8'er og kom i last chance heatet igen. Her kom jeg fra start som nr 4, men bøvlede lidt med at koblingen ikke virkede, og endte som nr 8. Tak til MPS Husqvarna, som jeg også skal køre for i Dortmund."

Resultater:

Prince of Chemnitz:

1. Yannis Irsuti

2. Kade Walker

3. Paul Coates

4. Gaetan la Hir

5. Ilker Larranaga

12. Frederik Goul Jensen

King of Chemnitz:

1. Jace Owen

2. Greg Aranda

3. Ben Lamay

4. Austin Politelli

5. Matteo Bonini

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page