top of page

Officiel åbningsdag hos ProMXshop.dk


På lørdag er alle velkomne til den officielle åbning, når promxshop.dk slår dørene op i Store Merløse på Sjælland. Promxshop.dk fører et af kongerigets største udvalg af Troy Lee Designs-tøj, Seven MX-udstyr, Emig ODI Grips, Zap Technix-produkter og meget meget mere. Alt hvad hjertet kan begære af crossudstyr - til priser hvor enhver kan være med. Det er fra 12.00 til 15.00 at butikken åbnes på lørdag d. 5/12, hvor der selvfølgelig vil være gode tilbud - og lidt julegodt til ganen. Desuden kigger Monster Energy forbi, så du kan komme ordentligt i stemning med lidt at drikke, og hede rytmer fra deres Monster Energy-rig. Så er du klar til en hyggelig dag i motocrossens tegn, og gode tilbud op til jul? Så kig forbi Bygaden 48, 4370 Store Merløse! Og hold øje med www.promxshop.dk i fremtiden, når du skal handle motocross! Promxshop.dk er kommet for at blive! Hold øje med Promxshop på Facebook, da det er her du får nyheder og gode tilbud FØRST!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page