top of page

Josh Hansen og Arenacross


Det er ikke meget spalteplads den engelske Arenacross-serie får, men ikke desto mindre, er serien på vej frem. Sidste år havde den godt med franske stjerner på startlisten, og nu har en af de store amerikanske figurer, så meddelt sin ankomst i 2016.

Josh Hansen fortalte at han skal køre den engelske serie - der også har Monster Energy som hovedsponsor - og at han desuden glædede sig til at det hele går i gang. Han udtaler desuden, at han er sikker på, at nu hvor hans skifte sætter lys på serien, så vil mange amerikanere tage turen over dammen de næste par år. Hvem ved? Måske den engelske serie får endnu mere luft under vingerne - måske med et par danskere på startlisten?

Hansen kører stadig en habil omgang supercross - men har lige så mange følgere for sine whips og sin generelle attitude. Han har tidligere vundet titler i USA, og i Australien, men tendenser til altid at gå sine egne veje, har gjort mere for hans popularitet de seneste år.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page