top of page

TKO på Husqvarna i 2016


Thomas Kjer Olsen kørte sin første sæson for Bodo Schmidt Motorsport i 2015, og det har han været rigtig glad for. Men det bliver alligevel på et nyt mærke vi får ham at se i 2016 - om end ændringen ikke bliver så stor - da man hos Bodo Schmidt har besluttet at skifte til Husqvarna til den kommende sæson. En ændring der passer den talentfulde dansker fint, når han skal forsøge at vinde EM næste år.

Thomas Kjer Olsen: "Sidste år indgik jeg en 2-årig kontrakt med Team Bodo Schmidt Motorsport, og i 2015 er det gået rigtig godt med teamet og alle omkring. Selvom resultaterne ikke altid har været lige gode, så har det stadig været et godt år. Teamet besluttede at det i 2016 bliver på Husqvarna at vi skal køre, så det er ikke den store ændring. Men jeg er glad for den gode support til 2016. Jeg har været ude og trille lidt på en 350'er og er meget tilfreds med crosseren. Jeg ser meget frem til at teste og blive kørt bedre ind på den.

2016 bliver igen en travl sæson. Jeg skal ud og køre EM, hvor hovedmålet bliver at vinde mesterskabet. Jeg skal også ud og køre fuld ADAC-sæson, hvor jeg også tror på, at jeg kan få leveret nogle gode resultater. Det bliver nok kun til 1-2 DM'er, da kalenderen er strikket lidt skævt sammen. Og hvis muligheden opstår, bliver det også til 1-2 VM'er. Her til vinter skal jeg være rigtig meget af sted med min træner Rasmus Jørgensen, for at blive 100% klar til den nye sæson. Og jeg er ikke i tvivl om at 2016 bliver et godt år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page