top of page

Supercross-medvind til Frederik


Frederik Goul Jensen har ikke haft den udendørssæson han håbede på, men på den anden side, så har han heller ikke lagt skjul på, at supercross tiltaler ham meget mere. Derfor er han i fuld gang med at køre Nordeuropa tyndt for supercross, og har indtil videre haft en god sæson i Tyskland. Vi fik en status fra ham, hvor han også løfter sløret for, at der arbejdes på flere supercross-serier at køre.

Frederik Goul: "Jeg har haft en lidt dårlig udendørssæson og jeg har derfor glædet mig rigtig meget til at komme igang med supercross, som jeg elsker. Jeg har trænet hårdt, for at blive mere klar til supercross i år, i forhold til sidste år. Sidste år fandt jeg ud af, hvad jeg skulle arbejde med for at blive bedre i år, og det har jeg taget udgangspunkt i.

Vi startede supercross op i Holland i starten af efteråret. Ikke noget stort løb, men hvor man lige kan få prøvet tingene af. Det gik ikke helt som jeg håbede. Jeg fik nogle meget dårlige starter, så det blev ikke til det helt store. Weekenden efter skulle vi køre supercross i Leipzig, hvor jeg i mellemtiden havde fået trænet nogle starter sammen med Rasmus Jørgensen. Jeg fik derfor nogle kanon starter, som gjorde at jeg kørte mig i finalen begge dage. I fredagens finale fik jeg kørt en 6. plads hjem og kom med i superfinalen, hvor de bedste 450'ere og 250'ere blev slået sammen. Her blev det til en 9. plads. Det gjorde mig for alvor klar til at ADAC Supercross Cup skulle gå igang weekenden efter. Vi skulle starte i Stuttgart, som passede mig godt. Jeg kører igen i år for Honda Tyskland, (KMP HONDA REPSOL RACING).

I Stuttgart kom jeg i finalen begge aftener, med en 8. plads og en 6. plads. Det blev til en samlet 7. plads på weekenden. De næste 2 weekender stod på ADAC Supercross i München og Chemnitz, hvor jeg kom i finalen fredag i München. Det gav en 9. plads. Og i Chemnitz kom jeg i finalen lørdag. Der fik jeg en samlet 11. plads på weekenden. Det var en weekend med lidt problemer, men stadig lidt point på kontoen. I skrivende stund ligger jeg nr. 10 i tabellen, som jeg er rigtig glad for, og jeg håber på at jeg kan forbedre det til sidste afdeling. Vi har en pause her i december, og så starter vi igen i januar med ADAC Supercross i Dortmund og en tur til Holland.

Af andet kan jeg fortælle, at der arbejdes på at jeg kan køre den engelske Arenacross-serie, der starter samme weekend som Herning Supercross i Boxen. Det er sådan det ser ud lige nu. Der arbejdes også på noget supercross til sommer, men det ikke på plads endnu."

Foto: Steffen Schollbach/www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page