top of page

Blake Baggett skadet


Det er altid det værste i tiden op til at AMA Supercross begynder i USA. Chancen for at en af de store navne kommer til skade på træningsbanen. Det er nu sjovest når alle mand er til start, men efter et styrt ser det ud til, at vi må undvære 2015s femteplads i 450-klassen, nemlig Blake Baggett.

Det oplyses at han er styrtet i wuptierne på Suzukis testbane i Corona, og har pådraget sig flere skader - blandt andet brækkede ribben, kraveben og andre brækkede knogler. Det betyder at han kommer til at misse starten på supercross-sæsonen, men præcis hvor længe El Chupacabra skal sidde ude, vides endnu ikke. Det diskuteres hvad der skal gøres rent lægeligt ved skaderne i øjeblikket.

Suzuki håber selvfølgelig at have Baggett tilbage i fuld vigør hurtigst muligt, og ærgrer sig, da han lod til at være i bedre form end han var samme tid sidste år.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page