top of page

Dansk Motorsport Award 2016


Vi ved allesammen godt, at en MX-Index Award er det vigtigste trofæ at vinde, men derfor er det alligevel tid til at stemme en gang mere. Afstemningen til Dansk Motorsport Award er nemlig åben, og her har vi motocross med i en række kategorier. Selvfølgelig i kampen som årets motocrosskører, men så har vi også Nichlas Bjerregaard med i kampen om at blive årets MC-sportskører. Smid Nichlas nogle stemmer, da han igen i år kæmper imod et helt speedway-landshold(?) Desuden er DM-A-serien nomineret som årets motorsports-event - blandt andet på baggrund af SPOT(!) Og til slut har vi også en crosskarl med i kampen om årets fairplay-pris. Lasse B. Olsen fra SLMK, for situationen på billedet.

Du kan læse mere om kategorier og nominerede her, og hjælpe motocross til at rydde bulen for trofæer. Go!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page