top of page

Guillod til Kemea Yamaha


Der blev mumlet meget i krogene, da Valentin Guillod valgte at bryde den aftale han allerede havde lavet med Standing Construct Yamaha, om at køre i MXGP-klassen for dem til næste år. Især fordi han i år har været særdeles succerig med det team - hvis man ser bort fra hans præstationer i sandet. Dengang blev der givet som grund, at man var uenig i, hvor og hvordan vintertræningen skulle foregå. Efter sigende ønskede teamet at Guillod skulle træne noget mere sand. Andre aktører tæt på schweizeren skulle have haft en anden mening.

Men nu har Guillod så fundet sin nye arbejdsgiver - og den bliver ikke fjern fra den han forlod. Det er nemlig Yamahas andet factory-støttede team i MX2 - Kemea Yamaha - der får glæde af hans talenter. Derfor kommer teamet altså også til at være repræsenteret i den store klasse i 2016.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page