top of page

Verdensstjerne til SuperCross i Herning


Motocross-stjernen Thomas Pagès gæster for første gang Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Herning med nervepirrende freestyle stunts og spektakulær akrobatik på to hjul, når 2016-udgaven af showet indtager Jyske Bank Boxen i februar.

Den 5. og 6. februar 2016 vil 30 deltagere fra 14 forskellige nationer give den fuld gas i Jyske Bank Boxen, hvor 4.500 tons jord vil skabe en indendørs legeplads for adrenalinhungrende motocross-kørere. De 12.000 tilskuere er dermed sikret fuld underholdningsvaluta for pengene med vilde tricks og hæsblæsende action.

Franskmanden Thomas Pagès, der er blandt verdens absolut største freestyle motocross-stjerner lægger også vejen forbi Herning for første gang nogensinde. Thomas Pagès vil være garant for imponerende akrobatik på to hjul - blandt andet højtflyvende bikeflips i forskellige variationer, hvor han vil svæve gennem luften efter sin motocrosscykel.

Arrangør af SuperCross i Herning, Lars Green udtaler: ”Jeg er rigtig glad og stolt over, at få en af verdens største FMX-stjerner til Herning. Thomas Pagès har sin helt egen stil og leverer nervepirrende tricks, som i den grad vil få publikum op af sæderne med hænderne i vejret.”

På blot to år gik den 30-årige stjerne fra at lave stunts i sin egen baghave til at konkurrere blandt verdens absolut bedste motocross-kørere. Thomas Pagés er kendt for sine imponerende bikeflip stunts, som har sikret ham en lang række medaljer og førstepladser verden over. Han er desuden en af topkørerene i konkurrencen Red Bull X-Fighters – en af verdens mest prestigefyldte freestyle motocross konkurrencer.

Yahama SuperCross og Freestyle Show bliver afholdt d. 5. og 6. februar 2016 i Jyske Bank Boxen i Herning, og består af en showdel og supercross-heat, hvor kørere fra USA og Europa over to dage dyster om titlen som ”King of Herning”.

Tid og sted: Jyske Bank BOXEN, d. 5. og 6. februar 2016

Læs mere om Yamaha SuperCross og Freestyle Show på supercrossherning.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page