top of page

The World is Our Playground i Skibby Kino


Stefan Broxgaard viser sin film, THE WORLD IS OUR PLAYGROUND, i Skibby Kino 16/1-2016, klokken 19:30

THE WORLD IS OUR PLAYGROUND er en dokumentarfilm, der beskriver livet og glæden ved ekstremsport. Følg nogle af verdens mest talentfulde motocross-, fmx- og driftkørere på en intens og uforudsigelig rejse, over destinationer som Norge, Sverige, Spanien, Tyskland og Danmark.

Oplev fabelagtig kørsel, blandet med fantastiske naturscener og hæsblæsende oplevelser, og kom helt tæt på folk med benzin i blodet.

Der er 2 personer med i filmen, som er fra Sjælland. Dennis Hansen er gammel motocrosskører, men nu viser han hvad han kan i drift. I 2015 blev han Danmarksmester i drift! Mathias Tang er den unge glade dreng, som vandt 125 B-DM i 2015. Vi er med, hvor han hygger sig en dag på Hedelandsbanen, og laver en masse fede whips.

Du kan bestille plads på dette link (HUSK AT VÆLGE DATO 16/1 2016 KLOKKEN 19:30)

http://www.skibbykino.dk/bestilbillet.aspx

Adresse på biograf:

Skibby Kino. Hovedgaden 33, 4050 Skibby

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page