top of page

Dansk team opruster – Klar til VM


Det danske KK TM Racing Team har haft en opstartssæson i verdenseliten med mange gode erfaringer, og nu er man så klar til at angribe 2016 endnu bedre klædt på. Statussen hos TM vokser, og da godkendelsen som officielt Youthstream-team er gået igennem, skifter navnet til TM Satellite Racing Team. Forberedelserne til det nye år er allerede i fuld gang, og allerede lige efter nytår går turen til Sardinien, hvor de første test af motor og affjedring indledes, sammen med folkene fra TM-fabrikken.

I år har der været kørt med tre kørere i tre forskellige EM-klasser, men den model ændres til den kommende sæson. Her får man nemlig en mand med i VM MX2-klassen, da svenske Eddie Hjortmarker bliver ny kører i lyseblåt. Samtidig fortsætter spanske Gerard Garcia i EMX300, ligesom man får tilgang af de unge talenter, Adam Einarsson fra Sverige og Rasmus Kamaja fra Finland, der begge skal dyste i EMX125-klassen.

Teamchef Carsten Andersen forventer sig meget af sine drenge i den kommende sæson, hvor han håber på en sæson uden skader for Hjortmarker. ”Eddie er en seriøs fyr, der går 100 % op i sin sport,” udtaler han. ”Vores 2 unge talenter i EMX125 er blot 15 år, og jeg ser en god fremtid i begge kørere.” ”Gerard havde en blandet sæson 2015, med småskader og uheld, men han flytter i vinter til Belgien for at træne sand, da det har været hans svage punkt i år.”

Til 2016 har teamet både fået nye lokaler, og der er blevet indkøbt større og bedre trailer og telt, så man kan finde de lyseblå i pitten når sæsonen skydes i gang.

VM-håbet, Eddie Hjortmarker, siger selv om at sit skifte: ”Jeg er sikker på at det giver mig muligheder for at udvikle mig, og ikke mindst etablere nære relationer til fabrikken, som bliver uvurderlige – ikke mindst i fremtiden. Det jeg har set hidtil til TM’en har været rigtig positivt, og jeg ved at TM laver nogle rigtig gode cykler. Det er super motiverende, at få den her chance!”

Foto: Sebastian Carlson, Skinny Media

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page