top of page

AMA lazarettet vokser...


Vi er kun to runder inde i den amerikanske supercross-sæson, men vi har allerede haft lidt af et mandefald - især i 450-klassen. Således melder endnu en top 10-kører sig i skadeskøen, sammen med et par andre. Vi har lige listet dem her.

Det meldes nemlig ud i dag, at Broc Tickle er styrtet under træning, og har brækket sin arm. Broc har allerede været under operation, og det gik som det skulle. Nu venter så en pause på fire til seks uger, for Suzuki-manden med nummer tyve.

Allerede tidligere på ugen, blev det meldt ud, at Justin Barcia formentlig kommer til at sidde ude resten af supercross-sæsonen. Det er en tommelfinger-operation der sætter en stopper for hans titeldrømme, og den kommer som følge af en skade han fik inden første runde i Anaheim. Skaden påvirkede hans kørsel så meget, at man altså har valgt at lade ham operere. Phil Nicoletti forventes at tage pladsen hos JGR Yamaha i stedet.

Til slut er Kyle Chisholm også nødt til at holde en pause, da hans skulder blev revet af led i San Diego, og den desværre skal opereres ordentligt på plads. Det betyder en pause indtil sidste halvdel af sx-sæsonen.

På den lyse side, så ser det ud som om at Blake Baggett er ved at være skadesfri, og kan vende tilbage snart.

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page