top of page

Mere drama i Oakland


Bedst som man troede at man havde det hele regnet ud, så sker der noget nyt og uventet. Det lyder som en kliché, men den er tit meget rammende om ting, der foregår på motocrosscykel. I nat rullede den amerikanske supercross-karavane ind i Oakland, og det gik bestemt ikke stille for sig. Vi har resultater og finale-videoer til jer.

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

250 main:

450 main:

450 Class

Der er ikke rigtig nogen vej udenom. Ryan Dungey er ham der skal slås i øjeblikket, og det var der ingen der kunne i Oakland heller. Det betød tredje sejr på stribe for manden med nummer 1, imens Ken Roczen halsede efter på andenpladsen. Marvin Musquin kørte sig for første gang på podiet i den store klasse, og vi spår at vi kommer til at se meget mere til den elegante franskmand på de kanter. Med endnu en hæsblæsende tur igennem feltet, tog Jason Anderson fjerdepladsen, og det gjorde han foran Chad Reed. James Stewart var tilbage, men han trak sig ud af finalen omkring halvvejs igennem, på en aften hvor mange skader prægede programmet.

Resultat, Oakland:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Marvin Musquin - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Chad Reed - Yamaha

6. Cole Seely - Honda

7. Eli Tomac - Kawasaki

8. Jake Weimer - Suzuki

9. Justin Brayton - KTM

10. Wil Hahn - Kawasaki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 97p

2. Jason Anderson - 75p

3. Chad Reed - 75p

250 West Class

Cooper Webb har indtil videre været umulig at slå i den lille klasse, men i Oakland fandt konkurrenterne ud af hvad der skulle til. Efter at have ført det meste af finalen, endte det nemlig i total fiasko for Star Yamaha, da Cooper måtte trække sin Yamaha ud af banen, hvor en teknisk defekt kostede sejren. Endnu mere ærgerligt for dem var det, at det samtidig kostede føringen i den samlede stilling, der nu er hos aftenens glade vinder, Joey Savatgy. Colt Nichols imponerede med en andenplads, imens Christian Craig sluttede podiet af, efter at han ellers styrtede undervejs. Mitchell Oldenburg og Zach Osborne lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Oakland:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Colt Nichols - Yamaha

3. Christian Craig - Yamaha

4. Mitchell Oldenburg - KTM

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Kyle Peter - Honda

7. Michael Leib - Yamaha

8. Kyle Cunningham - Suzuki

9. Jimmy Decotis - Honda

10. Cole Thompson - KTM

Samlet:

1. Joey Savatgy - 78p

2. Cooper Webb - 76p

3. Zach Osborne - 73p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page