top of page

Nye ting i Phoenix - AMA SX


Imens at de fleste danske øjne var rettet imod Jyske Bank Boxen i går aftes, så rullede den amerikanske supercross-karavane videre på den anden side af dammen. Denne gang i Phoenix, Arizona. Og igen, igen, igen var der nok med spænding at tage af. Vi har fundet resultater og finaler til dig.

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

450 main:

250 main:

450 Class

Der har stået Ryan Dungey på det meste, men i Phoenix måtte den forsvarende mester se sig slået. Ken Roczen har kæmpet med at få sine starter til at hænge sammen, men i går var han med hvor det skete fra start, og kunne køre årets første sejr i hus. Dungey kom ind på andenpladsen, imens Eli Tomac kørte sin Kawasaki på podiet med en tredjeplads. Jason Anderson og Davi Millsaps lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Phoenix:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Davi Millsaps - KTM

6. Chad Reed - Yamaha

7. Justin Brayton - KTM

8. Cole Seely - Honda

9. Marvin Musquin - KTM

10. Wil Hahn - Kawasaki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 119p

2. Ken Roczen - 98p

3. Jason Anderson - 93p

250 West Class

Coopers Webbs tekniske defekt i sidste weekend, har virkelig åbnet den lille klasse op. Og når samtidig Christian Craig bliver bedre og bedre, så har vi os altså en dyst der kan vare helt til den store finale! I går var det nemlig Craig der tog stikket for næsen af Cooper, med den røde nummerplade, Joey Savatgy, på tredjepladsen. Det betyder at Webb og Savatgy nu er á point på førstepladsen, med Craig jagtende efter! Michell Oldenburg og Colt Nichols tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Phoenix:

1. Christian Craig - Honda

2. Cooper Webb - Yamaha

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Michell Oldenburg - KTM

5. Colt Nichols - Yamaha

6. Chris Alldredge - Kawasaki

7. Alex Martin - Yamaha

8. Kyle Cunningham - Suzuki

9. Jimmy Decotis - Honda

10. Kyle Peters - Honda

Samlet:

1. Cooper Webb - 98p

2. Joey Savatgy - 98p

3. Christian Craig - 87p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page