top of page

Resultater fra Europa


Sæsonen starter op. Tegnene er overalt, og det betyder også at vores weekender drukner i spændende løb, rundt omkring på kloden. Foruden Supercross i Herning og AMA Supercross, har der også været italienske mesterskaber og det traditionelle opstartsløb på Hawkstone Park i England. Danmark havde Mikkel Haarup med i Italien, og vi har fundet resultaterne fra begge løb til jer.

Mikkel Haarup har vist rigtig flotte takter indtil videre på sin 125'er, og til dagens anden afdeling var han i begivenhedernes centrum. En sejr i første heat, og en andenplads i andet, gav en andenplads på dagen. En andenplads, der lige så godt kunne have været en førsteplads. I MX2 løb Michele Cervellin med sejren, imens Evgeny Bobryshev tog sig af tingene i MX1. I den kombinerede elite-klasse, var det Jeremy van Horebeek der tog stikket hjem.

125:

1. Stephen Rubini - KTM

2. Mikkel Haarup - Husqvarna

3. Paolo Lugana - KTM

MX2:

1. Michele Cervellin - Honda

2. Samuele Bernadini - TM

3. Alvin Östlund - Yamaha

4. Jens Getteman - KTM

5. Morgan Lesiardo - Yamaha

MX1:

1. Evgeny Bobryshev - Honda

2. Jeremy van Horebeek - Yamaha

3. Max Nagl - Husqvarna

4. Glenn Coldenhoff - KTM

5. Valentin Guillod - Yamaha

Elite:

1. Jeremy van Horebeek - Yamaha

2. Evgeny Bobryshev - Honda

3. Max Nagl - Husqvarna

4. Valentin Guillod - Yamaha

5. Glenn Coldenhoff - KTM

På Hawkstone Park var det meste af VM-feltet mødt op til årets første store styrkeprøve i nord, og selvom regnen væltede ned, så blev der kørt igennem. Jeffrey Herlings var den helt store oplevelse i MX2, hvor han knuste al modstand. I MX1 var det Shaun Simpson der løb med sejren, imens den kombinerede klasse også blev vundet af Herlings.

MX2:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Davy Pootjes - KTM

3. Max Anstie - Husqvarna

4. Ben Watson - KTM

5. Jeremy Seewer - Suzuki

MX1:

1. Shaun Simpson - KTM

2. Clement Desalle - Kawasaki

3. Ben Townley - Suzuki

4. Brad Anderson - Honda

5. Kevin Strijbos - Suzuki

Superfinal:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Shaun Simpson - KTM

3. Kevin Strijbos - Suzuki

Foto: Offroadproracing.it

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page