top of page

Supercross Herning i tal


Flot, stemningsfyldt, medrivende, spændende! Årets Supercross i Herning bød på lidt af det hele, og der var spænding på gulvet i Jyske Bank Boxen fra første heat, indtil det sidste målflag kløvede igennem luften. Finalerne var fantastiske, og det var godt at se de danske drenge kæmpe for æren, imod de mange udenlandske specialister. Vi har lige weekendens resultater fra Herning til dig.

Hele herligheden blev vundet af Thomas Ramette, der endte som en af de mest suveræne vindere vi har set i mange år. Foruden tre omgange i finalen, så førte franskmanden alle de heat han kørte hele weekenden. Det må kaldes dominans. Sidste års vinder, Florent Richier, måtte nøjes med weekendens samlede andenplads, imens Cyrille Coulon sluttede et fransk podie af. Mathias Jørgensen var den dansker der kom tættest på, med en samlet ottendeplads til årets Herning Supercross.

Resultat, lørdag:

1. Thomas Ramette - Suzuki

2. Florent Richier - Yamaha

3. Loic Rombaut - KTM

4. Jason Clermont - Honda

5. Andrew Silverstein - Yamaha

6. Sulivan Jaulin - Suzuki

7. Ludovic Macler - Suzuki

8. Cyrille Coulon - Suzuki

9. Mathias Jørgensen - Honda

10. Matt Bayliss - Suzuki

11. Kim Sørensen - Suzuki

12. Jack Brunell - Kawasaki

13. Angelo Pellegrini - Honda

Samlet, King of Herning:

1. Thomas Ramette

2. Florent Richier

3. Cyrille Coulon

Husk du kan finde billeder og sjov fra weekenden i Herning på vores Facebook-side. Og så kan du glæde dig Supercross Herning SPOT, som kommer i dit fjernsyn i næste uge!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page