top of page

San Diego Showdown


AMA-feltet var tilbage i San Diego for anden gang i aftes, da der igen skulle deles point ud på sportens fineste hylde. Der var noget nyt, og igen meget af det gamle. Spændingen er i hvert fald intakt, efter en spændende aften. Vi har resultater og videoer fra finalerne til dig.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

250 Main:

450 Main:

450 Class

Ken Roczen stod øverst på pallen sidste weekend, men i går var Ryan Dungey tilbage i føresædet. RD vandt finalen, og henviste Cole Seely til andenpladsen, imens Roczen måtte nøjes med det sidste step på podiet. Jason Anderson tog sig af fjerdepladsen, imens tilbagevendte Trey Canard løb med sidste plads i top 5.

Resultat, San Diego2:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Cole Seely - Honda

3. Ken Roczen - Suzuki

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Trey Canard - Honda

6. Eli Tomac - Kawasaki

7. Marvin Musquin - KTM

8. Chad Reed - Yamaha

9. Weston Peick - Yamaha

10. Justin Brayton - KTM

Samlet:

1. Ryan Dungey - 144p

2. Ken Roczen - 118p

3. Jason Anderson - 111p

250 West Class

I den lille klasse var tingene totalt lige i toppen imellem Cooper Webb og Joey Savatgy, og finalen endte da også som en dyst imellem de to. Men hvad der startede som en sikker sæson for Webb, har udviklet sig til en byge af småfejl, som de andre har lukreret på. Og sådan endte det også i aftes. I kampen om førstepladsen, gled forhjulet for Cooper, der måtte i jorden lige så stille. Det kostede dog i den samlede stilling, for han nåede kun op på andenpladsen over mål. Det betød at Savatgy kunne køre sejren hjem, og gå alene i front. Christian Craig tog sidste plads på podiet.

Resultat, San Diego2:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Cooper Webb - Yamaha

3. Christian Craig - Honda

4. Colt Nichols - Yamaha

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Mitchell Oldenburg - KTM

7. Jimmy Decotis - Honda

8. Kyle Peters - Honda

9. Cole Thompson - KTM

10. Cole Martinez - Yamaha

Samlet:

1. Joey Savatgy - 123p

2. Cooper Webb - 120p

3. Christian Craig - 107p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page