top of page

Posen rystet i Arlington


Det er svært at skrive noget, uden at gentage sig selv. Men i motocross - og supercross - kan man tro en masse ting, og kigge på statistik til man bløder tal, men til slut, så kan ALT ske. Måske det er derfor sporten er så fantastisk? Da AMA-feltet rullede ind i Arlington i går, var der i hvert fald, som sædvanlig, lagt op til et brag. Og det fik vi! Vi har resultater og videoer til dig fra finalerne.

NB: Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

250 main:

450 main:

450 Class

I den store klasse har der stået Ryan Dungey på det meste, og RD har kørt noget nær perfekt. Og selvom han ikke vandt i går, så var han lige der hvor han skulle være. En sikker andenplads, og så var den røde plade intakt. Til gengæld kunne Ken Roczen og Suzuki stadig juble, da K-Roc tog sin anden sejr i årets supercross, og viste at han stadig er en af de hurtigste. Jason Anderson tog sig af tredjepladsen, imens top 5 blev lukket og slukket af Cole Seely og Eli Tomac.

Resultat, Arlington:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Cole Seely - Honda

5. Eli Tomac - Kawasaki

6. Marvin Musquin - KTM

7. Davi Millsaps - KTM

8. Christophe Pourcel - Husqvarna

9. Trey Canard - Honda

10. Jake Weimer - Suzuki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 166p

2. Ken Roczen - 143p

3. Jason Anderson - 131p

250 West Class

Cooper Webb startede overlegent sæsonen, men hans tendenser til gummiarm på det seneste, har givet os en rigtig spændende titelkamp i den lille klasse. I Arlington sad den røde nummerplade på Joey Savatgys Kawasaki, men der skulle den ikke blive siddende ... Savatgy krydrede nemlig sin finale med et voldsomt styrt, og selvom han kom op igen, så måtte han se Webb tage sejren og den samlede føring tilbage. Det betyder at Cooper nu har et solidt forspring i pointene igen, imens den lille vestlige klasse nu går til pause og lader den østlige komme til.

Resultat, Arlington:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Christian Craig - Honda

3. Zach Osborne - Husqvarna

4. Colt Nichols - Yamaha

5. Mitchell Oldenburg - KTM

6. Alex Martin - Yamaha

7. Jimmy Decotis - Honda

8. Chris Alldredge - Kawasaki

9. Kyle Peters - Honda

10. Joey Savatgy - Kawasaki

Samlet:

1. Cooper Webb - 145p

2. Joey Savatgy - 134p

3. Christian Craig - 129p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page