top of page

Ud af busken, og i gang


Så er vi ved den søde grød igang, og årets første kvalheat er kørt i Qatar. Selvom det stadig er tidligt for forudsigelser - man skal altid være forsigtig med den slags - og for tidligt at kigge kørerne rigtigt an, så tegner der sig nu to forskellige billeder af de to klasser. Vi har lige hurtige resultater og lommefilosofi til dig.

For det første, så ligner Jeffrey Herlings en der gerne vil vinde i år. Og samtidig ligner Dylan Ferrandis manden der skal slå ham. De to distancerede feltet i årets første MX2-kvalheat, og treeren kom i mål nedslående 35 sekunder efter. Om vi får det samme billede i morgendagens pointgivende heat? Det må tiden vise.

Resultat, kvalheat MX2. Qatar:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Pauls Jonass - KTM

4. Jeremy Seewer - Suzuki

5. Benoit Paturel - Yamaha

6. Petar Petrov - Kawasaki

7. Aleksandr Tonkov - Yamaha

8. Vsevolod Brylyakov - Kawasaki

9. Max Anstie - Husqvarna

10. Davy Pootjes - KTM

I den store klasse var der derimod noget mere samling på feltet, og der tegner sig et billede af at 2016 bliver et kongespil af rang. Evgeny Bobryshev har været stærk i optakten, og russeren satte i dag trumf på ved at vinde kvalheatet, og det foran rookien Tim Gajser. Forsvarende verdensmester Romain Febvre startede sin sæson i top 3, imens Antonio Cairoli måtte nøjes med fjerdepladsen.

Resultat, kvalheat MXGP. Qatar:

1. Evgeny Bobryshev - Honda

2. Tim Gajser - Honda

3. Romain Febvre - Yamaha

4. Antonio Cairoli - KTM

5. Glenn Coldenhoff - KTM

6. Gautier Paulin - Honda

7. Max Nagl - Husqvarna

8. Shaun Simpson - KTM

9. Tommy Searle - Kawasaki

10. Kevin Strijbos - Suzuki

Og hvad kan vi så bruge det her til? Sikkert ingen verdens ting. Alt kan ske i motocross. Vi glæder os i hvert fald til at se, hvordan det går ned i morgen!

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page